Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко заборонив Тимошенко йти у відпустку

Четвер, 24 серпня 2006, 11:08

Президент Віктор Ющенко подасть до Верховної Ради пакет законопроектів щодо реформування судової системи та правоохоронних органів.

Про це він заявив під час промови на Софійській площі у Києві з нагоди 15-річчя незалежності.

"Попереду – величезна робота з реформування судової системи і реформи правоохоронних органів. Вогнем треба випалювати масштабну корупцію в країні. З початком роботи чергової сесії Верховної Ради я подаю пакет законопроектів, що доведе цю справу до необхідного результату", - сказав Ющенко.

"Вірю, що парламент підніметься над партійними інтересами і підтримає ці документи. І тоді правою честі міністра внутрішніх справа і генерального прокурора стане доведення кожного корупційного скандалу до судового розгляду", - підкреслив президент.

Ющенко також відзначив необхідність реформування судової системи та правоохоронних органів.

"Я очікую від уряду і парламенту продовження повноцінної адміністративної і територіальної реформи, реформи органів місцевого самоврядування", - додав він.

За його словами, програма нового уряду повинна йти в руслі економічних пріоритетів нації. "Тут не може бути дискусій. Дискусії припинив вибір народу на президентських виборах у грудні 2004 року", - сказав президент.

За його словами, "величезною є роль української опозиції". "Тільки опозиція може належно аналізувати роботу уряду, показувати альтернативні варіанти, створювати тіньовий уряд і опозиція не може іти у відпустку", - сказав Ющенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...