У Новобогданівці знову пожежа?

П'ятниця, 25 серпня 2006, 17:32

Поблизу військових складів у Новобогданівці (Запорізька обл.) зафіксоване загоряння сухої трави.

Як повідомляє "5 канал" у п'ятницю, рятувальники запевняють, що виникнення вогню вдасться локалізувати у лічені хвилини.

Загоряння гасять близько 300 бійців МНС. Причиною пожежі, за словами рятувальників, стала жарка погода - температура на ґрунті сягає 50-ти градусів.

У той же час помічник начальника головного управління МНС у Запорізькій області Юлія Баришева повідомила "Інтерфакс-Україна", що на території бази і поряд з нею не спостерігається вогнищ загоряння. За її словами, на території бази зараз йде збір снарядів, що розлетілися після вибуху 19 серпня.

У даний час рятувальники продовжують заливати водою технічну територію бази. Тільки у четвер, 24 серпня, було використано 340 тон води, відзначила Баришева.

Інформацію про загоряння сухої трави поблизу складів також спростував начальник чергової зміни МНС України.

Як повідомлялося, у суботу, 19 серпня, біля Новобогданівки на артилерійських складах військової частини А2985 відбулося самозаймання артилерійських боєприпасів, що спричинило пожежу з подальшою детонацією боєприпасів. Постраждали четверо людей. Вони госпіталізовані з травмами й опіками середнього ступеня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування