Морозу мало депутатів, щоб визначити конфігурацію коаліції

Понеділок, 28 серпня 2006, 16:42

Голова Верховної Ради Олександр Мороз залишається прибічником створення широкої коаліції у парламенті.

В інтерв’ю журналістам в понеділок Мороз зазначив, що зараз не відбувається з цього приводу переговорів, "оскільки мало депутатів".

В той же час він залишається прихильником розширення коаліції.

"І, очевидно, це питання буде вирішуватись, в якій формі, в якій конфігурації - побачимо найближчим часом", - сказав Мороз.

При цьому голова ВР зазначив, що спокійний, якщо навіть цього не відбудеться, оскільки коаліція існує, уряд сформований, програма Кабінету міністрів готується, а проект бюджету буде поданий в парламент до 15 вересня.

"Я думаю, що вже в процесі роботи над ним буде вибудовуватися і потреба розширення коаліції, або позиціювання депутатів в опозиції, або в коаліції. Я не виключаю, що може дехто з депутатів захоче бути не в опозиції, не в коаліції - це теж не забороняється", - наголосив Мороз.

На питання, чи очікує він, що наступна сесія буде бурхливою, Мороз сказав: "Бурхливість, якщо вона спрямована на вирішення питань, що стоять перед парламентом, то я таку бурхливість вітаю".

При цьому спікер додав, що в будь-якому випадку сесія буде робочою, і на ній не буде витрачатися час на порожні дискусії і порожні декларації.

УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News