Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Руслана повірить Януковичу, коли той покаже їй обидві руки

Вівторок, 29 серпня 2006, 11:31

Член "Нашої України" Руслана Лижичко заявляє, що не сприймає гасло "Два Віктори – одна Україна".

"Гасло "Два Віктори – одна Україна" – це не моє гасло! Я його не сприймаю. Для мене тільки один Віктор – мій президент, за якого я стояла на Майдані і вийшла б на будь-яку іншу площу", - сказала вона в інтерв'ю "Газете по-киевски".

"А другий Віктор повинен мене тепер переконати, що він буде дотримуватися того, що підписав в Універсалі. Це не повинно виглядати так – однією рукою підписуємо Універсал, іншою робимо свою справу. На очах повинні бути дві руки - тоді я повірю", - додала Руслана.

На питання про реакцію на обрання прем'єром Віктора Януковича, депутат відповіла: "Я з болем сприйняла цю ситуацію... Я не голосувала за кандидатуру Януковича на посаду прем'єра і не підписалася під коаліцією".

"Але я буду допомагати Віктору Андрійовичу, тому що його курс я розділяю. Як би там не було, виходити треба з тієї ситуації, що ми маємо на даний момент", - додала вона.

За словами Руслани, вона "зараз намагається закреслити в собі колишні стереотипи: на заході - помаранчеві, на сході - біло-блакитні...".

"Хоча в моєму серці Майдан залишиться назавжди. І я завжди буду в першу чергу знаходити спільну мову з тими, хто тоді стояв поруч із мною. Ми чітко знали, якого життя хотіли для своєї країни і для себе", - пояснила депутат.

На питання, з ким асоціюється Янукович, Руслана зазначила, що "у Віктора Федоровича такі гарні піарщики, що вони за мене це зроблять".

"Їм достатньо дати їжу для міркування, і вони з нього цуцика зроблять, зайчика, ведмедика пухнастого, кота Леопольда... Не знаю. Напевно, політику потрібно сприймати з гумором", - додала вона.

Щодо ситуації, що склалася в політиці, депутат висловила переконання, що "кожний повинен визначитися всередині себе сам і не бігати від одного табору до іншого, де кому більше запропонують".

"Я це зробила, і тому мені дуже легко. Яка б ситуація не складалася навколо президента, які б повороти не були на його шляху, я настільки йому довіряю, що мене нічого не злякає", - пояснила Руслана.

"Віктор Андрійович, як я бачу його, людина абсолютно конкретного робочого стану. Він узагалі перестав мислити піаром. Він просто вичікує, коли можна буде впроваджувати ті чи інші елементи тієї програми, що він собі намітив. Він абсолютно спокійний, що він зможе її реалізувати. А виходить, спокійна і я", - додала депутат.

На питання про напругу всередині "Нашої України" після голосування частини блоку за Януковича, Руслана зізналася, що "гострі дискусії до голосування були".

"На кожному засіданні фракції усі відверто і гаряче висловлювалися. Я не буду це виносити на публіку", - додала вона.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування