Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко не піде з політики. Він хотів повторити "подвиг" Януковича

Середа, 30 серпня 2006, 12:06

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі Віталій Кличко не має наміру припиняти політичну діяльність.

Про це він сказав журналістам у Харкові, повідомляє УНІАН.

За словами боксера, він разом із братом Володимиром і своїми однодумцями реалізує в Україні і за кордоном низку соціальних проектів і мріє, щоб його країна жила краще, "щоб рівень життя українців був на рівні європейського, світового".

Кличко відзначив, що хоч і не став мером Києва на виборах цього року, але всі обіцянки, що він давав киянам, будуть втілені в життя.

"Я зроблю все, щоб Київ – місто, у якому я живу, - змінився на краще, і зроблю усе для того, щоб змінилася і вся Україна", – сказав він і запевнив, що знає, як це зробити, і що в нього є можливості змінити життя на краще.

На питання, чи буде він ще раз балотуватися на посаду мера столиці, Кличко відповів: "Свій перший двобій я теж програв, але це не перешкодило мені стати чемпіоном світу".

Боксер також розповів, що жодного разу у своєму житті не побився на вулиці.

"Моя найбільша мрія, – сказав Кличко, – захистити дівчину від хуліганів. Протягом 20 років я шліфував майстерність: яким чином можна нейтралізувати свого суперника і послати його в нокаут. Але жодного разу, і я дуже радий, що свої уміння, навички я не використовував за межами рингу".

Розповідаючиючи про своїх дітей, Кличко повідомив, що вони теж займаються спортом. "Я дуже хочу, щоб вони виросли здоровими і сильними духом", – сказав він.

Кличко також не виключив, що повернеться на ринг заради бою з Ленноксом Льюїсом.

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...