Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тулуб "за базар" відповідає

Середа, 30 серпня 2006, 13:26

Міністр вугільної промисловості Сергій Тулуб заявляє, що його слова ніколи не розходяться зі справами.

Так він прокоментував інформацію про невиплату заборгованостей по зарплаті шахтарям, повідомляє Ліга.

Згідно з повідомленням прес-служби Мінвуглепрому, кошти для погашення заборгованості по заробітній платі в розмірі 669 млн. грн. були в повному обсязі перераховані на місця.

За інформацією Тулуба, на розрахунковому рахунку шахти імені Горького знаходяться 700 тис. гривень бюджетних коштів, а заборгованість по зарплаті за липень складає усього 400 тис.

Тому за несвоєчасне виконання рішень уряду і розпоряджень Мінвуглепрому поставлене питання про звільнення головного бухгалтера шахти. Також розглядається питання про відповідальність директора шахти за недогляд у роботі.

"Ми будемо жорстко питати з відповідальних працівників за швидке і якісне виконання рішень уряду. Хто не хоче або не може за своїми професійними якостями це робити вчасно, тому не по дорозі з нами", - підкреслив міністр.

Як відомо, 27 серпня Тулуб заявив, що Кабінет міністрів повністю виплатив поточну заробітну плату і погасив заборгованість по зарплаті шахтарям.

Однак у вівторок мер Донецька Олександр Лук'янченко заявив, що заборгованість по зарплаті працівникам вугільних підприємств Донецька поки що повністю не виплачена.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...