"Пустомельченко" Черновецький таки втече в депутати?

Середа, 30 серпня 2006, 16:31

Продовження терміну реєстрації депутатом мера Леоніда Черновецького свідчить про його неспроможність управляти містом та невпевненість у своїх силах.

Таку думку висловив представник БЮТ у Київраді Михайло Бродський, повідомляє прес-служба.

Депутат вважає, що звернення Черновецького до ЦВК "демонструє його невпевненість у своїх силах. Він сам де-факто визнав свою неспроможність керувати містом", - заявив депутат.

Бродський вважає, що голова ЦВК Ярослав Давидович на прохання Черновецького "залишив меру шлях для неминучого відступу".

Депутат подякував голові ЦВК, що той "залишив столиці шанс протягом трьох місяців позбутися мера".

Бродський також заявляє, що "Правекс-банк" "славиться шаленою плинністю кадрів. Тепер і в КМДА потекло так само, як і в "Правексі", але "Правекс" – це приватна структура, де Черновецький робив все, що йому заманеться. Київ – не його власність, а кияни – не кріпаки".

Також депутат висловив думку, що Черновецький не виконав жодної зі своїх передвиборчих обіцянок.

"Черновецький – це справжній пустомельченко. Це мер, за яким немає справ, а тільки слова. Він навіть говорити толком не може без свого секретаря Олеся Довгого, який весь час йому щось підказує", - зазначив депутат.

Бродський зазначив, що, мабуть, Черновецький сам "сміється над своє заявою про те, що буде мером до 2011 року".

"Черновецький за своєю комічністю може зрівнятись хіба що із Савелієм Крамаровим. З єдиною відмінністю: від жартів і приколів Черновецького хочеться не сміятись, а плакати", - підкреслив депутат.

Як відомо, 28 серпня Черновецький подав до ЦВК заяву з проханням про продовження терміну реєстрації депутатом до 1 грудня і додаткові документи, що доводять поважні причини такого прохання. Це рішення було задоволене.

Черновецький був обраний в парламент за списками "Нашої України".

У вівторок київський мер Леонід Черновецький заявив, що лишатиметься на своїй посаді весь відведений законодавством термін - до 2011 року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування