Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров щось вигадає, щоб не образились ні Ющенко, ні виборці

Середа, 30 серпня 2006, 18:39

Перший віце-прем'єр Микола Азаров заявляє, що Партія регіонів готова до компромісу в питанні статусу російської мови, але не готова зрадити обіцянки виборцям.

Про це Азаров сказав на прес-конференції, коментуючи проект програми уряду Януковича, в якій є пункт по надання російській мові статус державної.

"Ми будемо відстоювати принципи, які відстоювали під час виборчої кампанії, але будемо відстоювати їх розумно, з урахуванням позицій партнерів по коаліції, з урахуванням позиції президента", - сказав Азаров.

"Ви не переймайтеся – компроміс буде знайдено і він буде розумним", - зазначив міністр.

Азаров також додав: "Ми знайдемо вивірене рішення в цій проблемі, як і в більшості інших, як і коли вигадували універсал".

Коментуючи сумніви у достовірності прес-релізу щодо програми уряду, де містився пункт про надання російській статусу державної, Азаров відповів: "Я прес-реліз не бачив, але він зроблений грамотними людьми, і все, що там написано, правильно"

На закид, що в програмі уряду, викладеній в прес-релізі, не згадується євроінтеграція, Азаров сказав: "Я не хочу повторювати в сотий раз – ми твердо виступаємо за євроінтеграцію".

"Нашому Кабміну немає і місяця, але ми уже кілька разів розглядали питання вступу до СОТ, щоб формулювання були максимально виваженими", - наголосив міністр, додавши, що уряд не відсуває терміни вступу до СОТ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування