Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син Черновецького розповів, як важко було в 19 років прожити на 500 доларів

Понеділок, 11 вересня 2006, 10:35

Син нинішнього мера Києва Степан Черновецький одержав управління Правекс-банком від батька в подарунок на весілля.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті "Дело", опублікованій у понеділок.

"Коли було весілля, він (Леонід Черновецкий) говорив з цього приводу тост. Але це "подарунок" як би в переносному значенні", - сказав Черновецький-молодший.

"Так, він сказав, що дарує банк, але я вважаю, що банк мені дали в управління. Це сімейний бізнес, який я зобов'язаний розвити і збільшити", - додав він.

Він також розповів, що вперше з'явився в банку в 19 років.

"У якийсь час батько просто перестав мені давати гроші і сказав: приходь у банк, заробляй сам, шукай своє місце. "Якщо ти не навчишся заробляти — гріш тобі ціна". Я навіть дуже добре пам'ятаю свою першу зарплату — $500", - розповів він.

Черновецький-молодший також поскаржився, що в 1998 році йому цих грошей не вистачало.

"500 баксів для 1998 року — непогані гроші. Так, мені, звичайно, не вистачало. Більше того, це якоюсь мірою було навіть легким шоком для мене, — адже я звик жити з розмахом, за рахунок батьків, і ніколи не думав, що в один прекрасний момент мені батько скаже: дитинство закінчилося, чоловіче, бери заробляй сам", - розповів він.

"Я ріс завжди в достатку, у мене були великі запити, а отут такий струс. Зараз я вдячний батькові за той експеримент, тому що він закінчився тим, що мені довірили банк", - розповів Черновецький-молодший.

За його словами, він "був готовий до цієї посади" і давно порушував це питання перед правлінням банку. "Якщо хочете, це було моєю мрією. Я завжди хотів керувати Правекс-банком", - розповів він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування