До України рветься Буш

Понеділок, 11 вересня 2006, 13:55

Президент США Джордж Буш має намір найближчим часом відвідати Україну.

Ввечері в понеділок в ефірі телеканалу "1+1" посол США в Україні Вільям Тейлор уточнив, що зустріч Буша із Ющенком може відбутись "або ж взимку, або весною наступного року".

Раніше в понеділок під час зустрічі з президентом Віктором Ющенком Тейлор відзначив, що Буш має велике бажання відвідати Україну з візитом, і зараз американська сторона вивчає можливі дати такої поїздки.

Під час зустрічі Тейлор також запевнив Ющенка у готовності США активно співпрацювати з новим українським урядом, повідомляє прес-служба президента.

Під час розмови було обговорено тему продовження тісної двосторонньої співпраці України та США, зокрема в сферах енергетики та боротьби з корупцією.

Ющенко також висловив слова співчуття з приводу 5-ї річниці терактів у Америці та передав послу своє послання президенту Сполучених Штатів з цього приводу.

У понеділок від імені президента були покладені квіти до Пам’ятного знаку жертвам тероризму в усьому світі, який відкрили в Києві торік на річницю терористичних атак восени 2001 року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News