Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко і Путін зустрінуться під Новий рік

Понеділок, 11 вересня 2006, 14:06

Засідання міждержавної комісії Путін-Ющенко може відбутися до кінця нинішнього року.

Про це заявив у понеділок посол Росії в Україні Віктор Чорномирдін, повідомляють РИА Новости.

"Засідання комісії Путін-Ющенко може відбутися вже до кінця цього року. Зараз йде активна підготовка до проведення цього важливого заходу", – сказав він.

За словами посла, у другій половині жовтня в рамках комісії має пройти засідання комітету міжнародних відносин під головуванням міністрів закордонних справ.

Потім зустрінуться керівники військових відомств, які очолюють комітет з питань оборони.

"Після цього під головуванням прем'єр-міністрів Михайла Фрадкова і Віктора Януковича засідання проведе найважливіший, економічний комітет. І будемо готуватися до зустрічі президентів", – сказав Чорномирдін.

Він дав високу оцінку зусиллям, яких докладають Україна і Росія останнім часом "для більш повного використання потенціалу двосторонньої співпраці".

"Ми задоволені зусиллями в цьому напрямку, яких докладає українська сторона. Вже відбулася низка важливих зустрічей і контактів, що свідчить про намір і Києва і Москви вивести наші відносини на більш високий і продуктивний рівень. Головне – є бажання", – відзначив посол.

Як відомо, президенти Росії й України в ході зустрічі в березні 2005 року в Києві домовилися створити міждержавну комісію, до складу якої ввійшли чотири комітети – з питань співпраці в економічній, міжнародній, оборонній і гуманітарній сферах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування