Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович вирішив "підчистити" губернаторів

Понеділок, 11 вересня 2006, 18:11

Прем'єр-міністр Віктор Янукович пропонує керівникам облдержадміністрацій, які представляють політичні сили, що програли вибори, у разі непорозуміння з депутатами облрад написати заяви про звільнення.

"Якщо у керівників немає порозуміння з місцевими радами, їм треба добровільно написати заяви і піти", - сказав Янукович на брифінгу в Кабінеті міністрів в понеділок.

Крім того, на думку прем’єра, якщо облрада висловила недовіру своєму керівникові, рішення про звільнення таких керівників "треба приймати президенту і звільняти їх згідно із Конституцією".

"Якщо немає порозуміння – не має роботи. Якщо ж керівник місцевої ради знайшов порозуміння з місцевими депутатами, то незважаючи на те, що його сила програла вибори, він може залишатися на своїй посаді", - сказав Янукович.

Крім цього, за словами Януковича, уряд проаналізує найближчим часом економічні показники всіх регіонів України а також ступінь їхньої підготовки до зими.

"У тих регіонах, в яких спостерігатимуться найнижчі економічні показники і на додачу, погана підготовка до зими, ми будемо вносити пропозицію і таких керівників звільняти", - зазначив Янукович.

Він додав, що кадрові чистки стосуватимуся трьох останніх місць в рейтингу.

"Тут не буде ніякої політики і треба дивитися з практичної точки зору", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування