Главою "Нафтогазу" може стати колишній донецький губернатор

Вівторок, 12 вересня 2006, 10:34

Колишній донецький губернатор Вадим Чупрун може замінити Олексія Івченка на посаді глави спостережної ради "Нафтогазу".

Як пише газета "Дело", Кабмін планує переглянути склад спостережної ради НАК "Нафтогаз України" уже протягом найближчого тижня.

Міністр юстиції Роман Зварич підтвердив інформацію про заплановану заміну Івченка в спостережній раді "Нафтогазу".

"Я чув про те, що таке рішення готується. Але поки ніяких документів на затвердження Мін'юсту не приходило", — зізнався Зварич.

Голова парламентського комітету з ПЕК Микола Мартиненко також підтвердив, що рішення з приводу Івченка дійсно може бути прийняте з дня на день.

Він також повідомив, що фракція "Наша Україна", членом якої є Івченко, не має наміру боротися за позиції нинішнього глави спостережної ради "Нафтогазу".

"Це питання не фракції, і навіть не комітету з ПЕК, а пряма компетенція Кабміну, тож кого хоче, того і призначає на цю посаду", — сказав Мартиненко.

Сам Чупрун не спростував інформацію щодо свого можливого призначення на посаду глави спостережної ради НАК.

"Чи призначать мене на цю посаду, я не в курсі. Але знаю точно, що склад спостережної ради буде переглянутий найближчим часом", - сказав він.

"При цьому Кабмін не буде керуватися партійними кольорами. Не обов'язково буде змінений весь склад спостережної ради, але в ньому будуть лише професіонали, згідні з лінією уряду", - сказав Чупрун.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...