Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенка посадять поряд з Морозом для контролю

Вівторок, 12 вересня 2006, 11:17

Депутат від БЮТ Микола Томенко заявляє, що рішення фракції щодо висунення його кандидатури на посаду віце-спікера є намаганням опозиції отримати додатковий інструмент для контролю влади.

"Це, умовно кажучи, такий пакетний підхід. Не стоїть питання сьогодні працевлаштувати мене на посаді віце-спікера", - сказав він в кулуарах у вівторок.

"Стоїть питання, щоб ця посада віце-спікера мала відповідні контрольні функції, це мусить бути посада для опозиції. Ми розглядаємо наявність представника на цій посаді як інструмент опозиційної роботи", - сказав він.

За словами Томенка, БЮТ запропонує перелік уточнень повноважень віце-спікера в законі про опозицію, який, на його думку, попередньо може бути розглянутий наступного тижня.

"Експертна група попрацює, і наступного тижня можемо ставити його хоча б у першому читанні", - сказав він.

За словами Томенка, політичні сили зможуть ухвалити компромісне рішення, оскільки два запропонованих проекти законів в більшості збігаються.

"70% проекту закону Партії регіонів є в нашому законі, але ми його розширили ще з точки зору повноважень, механізмів і впливу", - сказав Томенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування