Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький забере в підлеглих "Жигулі", а сам буде їздити на "Майбаху"?

Вівторок, 12 вересня 2006, 11:23

Мер Києва Леонід Черновецький має намір позбавити чиновників Київдержадміністрації службових машин.

Про це йдеться в документі про підготовку наради з ліквідації службового автопарку міськадміністрації, пише "Газета по-киевски".

"Нехай їздять на своїх". Такий автограф залишив мер на документі", - йдеться у статті.

Водночас "Газета…" пише, що позбавити чиновників службових машин міський голова може, "а от змусити їх мотатися у робочих справах на особистому автотранспорті - вже складніше".

Незважаючи на намір реорганізувати автотранспортне підприємство, "сам мер, схоже, не збирається гробити свій "Майбах" роз'їздами по битих-перебитих дорогах столиці. Особисті машини своїх заступників він теж пошкодував", пише газета.

"Міський голова збирається залишити машини для себе і своїх замів. Швидше за все, це будуть кращі машини, а інші півтори сотні "волг", "жигулів" та іномарок, які відслужили не один рік, думають продати", - розповів голова профспілки АТП Віктор Уласов.

Він також повідомив, що в результаті реорганізації службового автопарку існує загроза втратити роботу всьому його колективу.

"Чим же не догодило новій влади автотранспортне підприємство? В АТП кажуть, що підприємство впало в немилість зовсім не через машини, а через... землю. Занадто вже зручне місце займає автобаза – на вул. Бориса Грінченка, 3а. Ще б пак – це ж, вважай, Майдан, самий центр столиці: сотка тут коштує понад $60 тисяч", - пише газета.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування