Ющенко зустрічатиметься з Януковичем щотижня і просить не повторювати помилок

Вівторок, 12 вересня 2006, 13:37

Президент Віктор Ющенко провів зустріч із прем’єром Віктором Януковичем, на якій було обговорено низку питань соціально-економічного розвитку країни та діяльність уряду.

Прем’єр проінформував президента про підготовку програми дій уряду та стратегії розвитку України до 2011 року, передає прес-служба президента.

Ющенко висловив сподівання, що при розробці цих документів нинішній уряд врахує позитивні напрацювання попереднього уряду, а також положення Універсалу національної єдності.

Він підкреслив, що новий уряд має зробити висновки з негативних тенденцій минулого і не повторювати помилок у майбутньому.

На зустрічі йшлося про першочергові завдання влади та їх вирішення, насамперед у сфері енергетики. Прем’єр-міністр відзначив, що найближчим часом уряд планує представити нові енергетичні проекти.

Також було обговорено роботу уряду щодо забезпечення України енергоносіями на наступний рік, а також ситуацію на ринку.

Янукович повідомив про збільшення обсягів переробки нафти на вітчизняних нафтопереробних заводах та роботу уряду над створенням відповідних умов, щоб до кінця року вийти на оптимальні обсяги переробки нафти на вітчизняних НПЗ і максимально задовольнити потреби країни нафтопродуктами власного виробництва.

Янукович також поінформував Ющенка про формування проекту Держбюджету на 2007 рік та про хід підготовки до осінньо-зимового сезону.

Найближчим часом, як повідомив Янукович, уряд планує провести засідання за участю губернаторів, на якому буде розглянуто питання соціально-економічного розвитку регіонів та їх підготовки до осінньо-зимового сезону.

Крім цього, на зустрічі було прижілено увагу деяким питанням зовнішньої політики держави.

Крім цього, обговорювалося питання щодо проведення узгодженої кадрової політики. Планується, що відтепер президент та прем’єр проводитимуть подібні зустрічі щотижня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування