Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Із лікарні виписується оператор СТБ, якого Калашніков "не бив"

Вівторок, 12 вересня 2006, 13:47

Телеканал СТБ заявляє, що конфлікт між депутатом Олегом Калашніковим та знімальною групою "Вікна-новини" буде вичерпано лише тоді, коли справу вирішать у правовому полі.

Про це йдеться у заяві СТБ, поширеній у вівторок.

"Крапку в інциденті можуть поставити винятково правоохоронні органи, що розслідують справу про перешкоджання виконанню журналістами своїх професійних обов’язків", - йдеться у ній.

Журналісти заявляють, що, "враховуючи статус особи, яка напала на журналіста", вони можуть лише "вітати створення слідчої комісії з цього питання у Верховній Раді".

Вони також заявляють, що політичний інцидент між телеканалом і Партією регіонів був повністю вичерпаний після того, як лідер партії Віктор Янукович вибачився за дії Олега Калашнікова на особистій зустрічі з журналістами.

"У той же час, позиція каналу стосовно Калашнікова не змінилася – ця людина повинна бути притягнена до відповідальності та відбути передбачене законом покарання за вчинені ним дії", - йдеться у заяві.

Водночас Обком із посиланням на УНІАН повідомляє, що у вівторок виписується з лікарні оператор телеканалу СТБ Володимир Новосад, що був госпіталізований зі струсом мозку після конфлікту з Калашніковим.

Оператор сказав, що почуває себе добре і планує одразу ж приступити до роботи.

Як відомо, під час очної ставки з журналісткою СТБ Маргаритою Ситник Калашніков заявив, що не брав участі в інциденті зі знімальною групою СТБ.

За його словами, його обурило те, що оператор каналу знімав "спідню білизну дівчат, які танцювали на сцені під гімн Партії регіонів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування