Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашої України" з коаліціантами "цивільний шлюб"

Вівторок, 12 вересня 2006, 13:48

Один з членів блоку "Нашої України" Володимир Стретович переконаний в тому, що "Наша Україна" не підпише коаліційну угоду.

Про це він заявив журналістам у кулуарах Верховної Ради у вівторок.

За словами Стретовича, протиріч між переговірниками настільки багато, що "навряд чи вони досягнуть консенсусу по тих питаннях, на яких наполягає "Наша Україна" і проти яких виступають інші члени коаліції".

Депутат вважає, що якби протиріч було всього кілька, то можна було б поступитися, але вони є настільки принциповими, що "навряд чи "Наша Україна" зробить крок назад для того, щоб повністю втратити своє політичне обличчя".

Стретович також нагадав заяву Петра Порошенка у понеділок, який сказав, що "Наша Україна" ввійде до коаліції в повному складі або не ввійде в неї зовсім.

"Більшість "нашоукраїнців" схиляються до другого варіанту", - переконаний депутат.

У свою чергу лідер фракції СПУ Василь Цушко на питання щодо основних розбіжностей між переговірниками зазначив: "Ну, які розбіжності? Візьміть стенограму підписання Універсалу".

"Поки що навколо цього товчемося", - сказав він, натякаючи на те, що розбіжності лишилися тими самими.

При цьому Цушко висловив переконання, що коаліція "де-факто існує". "Це те саме, що цивільний шлюб. Зараз треба йти в ЗАГС, і ми в ЗАГС сходимо, чого ви переживаєте", - додав соціаліст.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування