Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко радять забути про кавалерійські наскоки

Вівторок, 12 вересня 2006, 13:59

Лідеру БЮТ Юлії Тимошенко слід перейти від радикальної до розважливої діяльності.

Таку думку в інтерв’ю УНІАН висловив політолог Віктор Небоженко.

"Те, що Тимошенко час ставати центристською силою, без перекосів вліво і dправо і не бути радикалом, зрозуміло всім, крім самої Тимошенко", - зазначив він.

"За її темпераментом, їй потрібні негайні рішучі дії, які б закінчувалися негайними рішучими результатами. А створення політичних проектів не терпить таких квапливих кроків", - вважає політолог.

"Від самої Тимошенко залежить тепер, що вона вибере: регулярні кавалерійські наскоки на всі гілки влади та політичний бомонд (просуваючи себе тим самим на маргінеси політики) або систематичну опозиційну критику і повільний набір очок", - додав він.

Політолог також стримано оцінив прихід нових кадрів від Партії регіонів.

"Оскільки помаранчеві не були готові управляти Україною в кризовій ситуації, так само Партія регіонів не має серйозних кваліфікованих кадрів, особливо на середньому рівні, в областях і на рівні заступників міністрів, начальників управлінь", - зазначив він.

"Не треба плутати лояльність з професіоналізмом. У них такі самі проблеми, які були у помаранчевих з приходом до влади. У них немає запасних, і вони вибирають тих, кого знають краще, хто легко зрозумілий і достатньо залежний. Скільки б вони не міняли помаранчевих на біло-блакитних, якість управлінських рішень від цього не зміниться", - вважає Небоженко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування