Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"1+1" почав нову атаку Коломойського

Вівторок, 12 вересня 2006, 18:21

Телеканал "1+1" та його акціонери направили в Апеляційний суд Києва низку скарг на рішення Печерського районного суду про визнання права співвласника "ПриватБанку" Ігоря Коломойського на 70% акцій у статутному фонді ТОВ ТРК "Студія "1+1".

Апеляційні скарги були спрямовані відповідно до порядку і термінів, передбачених законодавством, повідомляє прес-служба телеканалу.

Скарга керівництва й акціонерів телеканалу має бути розглянута протягом двох місяців з моменту прийняття її до розгляду Апеляційним судом Києва відповідно до закону.

Водночас дружина одного зі співвласників "1+1" Олександра Роднянського Валерія Мірошниченко звернулася в Печерський і Шевченківський суди Києва з позовами про визнання її права спільної власності на 70% статутного фонду "ТРК "Студія 1+1".

За словами представника інтересів Коломойського В'ячеслава Карташова, у своєму позові Мірошниченко посилається на норму законодавства, відповідно до якої майно (70% телеканалу "1+1"), надбане в шлюбі, є спільною власністю подружжя.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування