Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не радить міністрам керувати бригадами

Середа, 13 вересня 2006, 10:31
Прем’єр-міністр Віктор Янукович виступає проти розширення повноважень міністрів.

"Забудьте і відкиньте пропозиції перетягування на себе повноважень, які не стосуються міністерств. Розширення повноважень міністрів – цього не буде", сказав Янукович, звертаючись до міністрів під час відкриття засідання уряду в середу.

Янукович запропонував міністрам готуватися до масштабної реформи виконавчої влади.

"Ми повинні скоротити ряд виконавців і більш чітко виписати функції міністерств. Реформа структури виконавчої влади – запитання, яке буде першочерговим. Ми повинні створити дієвий механізм виконавчої влади", сказав він

"Ми повинні перейти на три - чотири ступені виконавчої влади. Останній – це місцева влада," пояснив прем'єр.

Прем'єр також наголосив на необхідності розмежування функцій між міністерствами. "Я хотів би, щоб кожен з вас готувався до цього", додав він.

"Треба дуже уважно подивитися на структуру Кабінету міністрів і структуру міністерств, їхні функціональні обов’язки. Як то кажуть, реформу треба починати з себе".

"Вже сьогодні радив би вам не керувати бригадами, чи цехами підприємств. Я не хотів би, щоб ви втручалися в діяльність підприємств – це не ваша справа", заявив міністрам Янукович.

Він також сказав, що чекає від міністрів ініціативи щодо реформування структури виконавчої влади. "Не чекайте, коли я буду підштовхувати вас. Це буде незручно і мені робити, і вам це відчувати", додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування