Кушнарьов шантажує "Нашу Україну" війною на виживання

Середа, 13 вересня 2006, 10:33

Представник Партії регіонів Євген Кушнарьов заявляє, що експерти, котрі розробляли нову редакцію коаліційної угоди, закінчили свою роботу, але про підписання угоди ще говорити зарано.

Про це він повідомив в інтерв'ю газеті "Известия в Украине", опублікованому у середу.

"Вони зафіксували розбіжності, склавши протокол, і з вівторка рівень переговорів щодо створення коаліції нового формату піднімається", - сказав він.

"Політичні сили, що можуть увійти до нової коаліції, будуть працювати над компромісним рішенням виписаних робочою групою розбіжностей. Але мені особисто здається, про підписання угоди говорити ще рано", - сказав він.

У той же час, говорячи про те, що багато депутатів з "Нашої України" наразі не готові входити до широкої коаліції, він відзначив:

"Якщо в "Нашій Україні" за входження до широкої коаліції проголосують сорок членів фракції, то навіть якщо 39 будуть проти, значення це мати не буде — фракція стане учасником коаліції".

"Але якщо навіть простої більшості не буде, то почнеться болісна, виснажлива боротьба за примикання до коаліції "на індивідуальній основі". Чесно кажучи, тоді почнеться війна на взаємне знищення", - підкреслив він.

Кушнарьов також відзначив, що при цьому Партія регіонів піде на компроміси, але від своїх програмних положень відступати "не має наміру".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування