Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Засідання по коаліції перенесли, бо "Наша Україна" переставляє слова

Середа, 13 вересня 2006, 11:27

Засідання робочої групи щодо підготовки коаліційної угоди між антикризовою коаліцією та "Нашою Україною" перенесено на кінець тижня.

Про це в інтерв'ю двом інтернет-виданням повідомила лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова.

За її словами, причиною переносу засідання стало те, що більшість учасників переговорної групи не готова доопрацьовувати перелік розбіжностей, надісланих партнерам по коаліції "Нашою Україною".

"Після того, як "Наша Україна" передала великий текст поправок, які ми не можемо прийняти в їх більшості через запропоновані ними формулювання і враховуючи те, що склад робочої групи не готовий сісти за цей документ, ми перенесли це на кінець тижня", - пояснила Богатирьова.

За її словами, засідання групи може бути проведено у п'ятницю або суботу.

Коментуючи основні положення списку розбіжностей, Богатирьова зазначила, що "це додатки до пунктів коаліційної угоди, в яких іноді кардинально міняється текст в залежності від перестановки окремих слів у реченнях".

За її словами, ці розбіжності стосуються права вето на рішення коаліції, запропонованого "Нашою Україною", пропозиції щодо внесення до складу коаліційної угоди програми дій уряду та "низка інших положень".

"Це серйозні розбіжності, в яких, якщо наші партнери, які хочуть увійти до антикризової коаліції, не будуть йти на компроміс, це дуже ускладнить процес прийняття остаточного рішення", - заявила Богатирьова.

Водночас лідер фракції "Регіонів" висловила сподівання, що рішення щодо створення коаліції буде прийнято якомога скоріше.

У свою чергу інша представниця Партії регіонів Олена Лукаш заявила, що засідання робочої групи "намагатимуться перенести на середу і сподіваються, що воно відбудеться до 5 години.

Вона також зазначила, що в усіх сторін переговорного процесу "є конструктивне налаштування на працю".

"Відбудеться коаліція, чи ні – це вже політичне рішення. Але якщо навіть вона і не відбудеться, уряд за участю представників "Нашої України" працює, комітети які очолюють їхні представники працюють і плідно працюють. І коаліція відкрита в тому числі і для індивідуального членства", - зазначила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування