Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко піде до Януковича

Середа, 13 вересня 2006, 12:48

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко планує наступного вівторка зустрітися з прем’єр-міністром Віктором Януковичем

"Так. На вівторок призначена моя зустріч з прем'єром. І я хочу обговорити з ним лише одне питання - надання прав опозиції працювати нормально", - сказала Тимошенко на брифінгу для журналістів.

За її словами, сьогодні робляться спроби повернутись до "репресій", які були за часів президентства Леоніда Кучми.

Я хочу запитати в прем’єра, яку країну він будує - мафіозну чи демократичну. Якщо він будує демократичну країну – то він має дати опозиції ті права, які я оголошувала для них, коли Мороз ще не зруйнував нашу демократичну коаліцію", - зазначила Тимошенко.

Як відомо, тоді лідер БЮТ пропонувала віддати опозиції керівництво в так званих контрольних комітетах, які б створювались паралельно до парламентських, а також посаду голови Рахункової палати.

Водночас, за її словами, комуністи та Партія регіонів "сьогодні вже той тест склали" вони "не гірші за Кучму, а можливо навіть кращі".

Тимошенко також повідомила, що під час зустрічі з президентом обговорювалося те, як мусить співпрацювати влада і опозиція, як мусить формуватися справжня опозиція, як захищати ті цінності, які ми розуміємо однаково, наприклад щодо розвитку країни.

"Я думаю, що президент буде на боці того, щоб опозиція набула свої права", - сказала вона.

Тимошенко також відзначила, що під час зустрічі розмов про посади не було. "Я і ті люди, що працюють у моїй команді, ні на які посади не претендують, і якщо такі пропозиції й будуть, ми приймати їх не будемо, бо ми працюємо в опозиції", - сказала вона.

"Якщо політична команда однією ногою в опозиції, а іншою на владних посадах, то толку від цієї опозиції не буде", - додала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування