Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" вирішили, що переговори по коаліції зривають януковичі

Середа, 13 вересня 2006, 14:49

Депутат від "Нашої України", радник президента Олександр Третьяков вважає, що представники Партії регіонів роблять спроби зірвати переговори щодо створення широкої коаліції.

Зокрема, за його словами, деякі "регіонали" "роблять спроби зірвати реалізацію п.27 Універсалу щодо євроатлантичної інтеграції і взаємовигідної співпраці України з НАТО”.

"Основою майбутньої коаліції національної єдності може бути лише неухильна реалізація положень Універсалу національної єдності", - цитує слова Третьякова прес-служба "Нашої України".

На його думку, саме Універсал національної єдності, ініційований президентом, "став основою для стабілізації політичної ситуації в країні".

"Таким чином будь-які односторонні дії, що суперечать букві і духові Універсалу ставлять його під загрозу. Обов’язок відповідальних політичних сил – зберегти компроміс, досягнутий заради єдності України", – заявив Третьяков.

Як відомо, засідання робочої групи з питань опрацювання коаліційної угоди у середу знову не відбулося і було перенесено на кінець тижня.

За словами соціаліста Василя Цушка, засідання перенесено з технічних причин.

Водночас лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова повідомила, що причиною переносу засідання стало те, що більшість учасників переговорної групи не готова доопрацьовувати перелік розбіжностей, надісланих партнерам по коаліції "Нашою Україною".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування