Безсмертний поставив умову, за якої "Наша Україна" буде в коаліції

Середа, 13 вересня 2006, 17:02

Присутність “Нашої України” в широкій коаліції прямо пропорційно залежить від наявності в змісті коаліційної угоди усіх пунктів Універсалу.

Про це заявив лідер “Нашої України” Роман Безсмертний, повідомляє прес-служба партії.

“Наша Україна” в ході переговорного процесу з Партією регіонів, Соцпартією та КПУ наполягає на виконанні підписаних цими політичними силами Універсалу національної єдності та Меморандуму про наміри створити Коаліцію національної єдності", - сказав він.

“У ході підготовки цих документів було принципово домовлено про створення Коаліції національної єдності, платформою якої мали стати положення Універсалу", - додав Безсмертний.

За його словами, підписи політиків під цими документами "свідчать про те, що вони беруть на себе відповідальність за виконання положень Універсалу”.

“Наша Україна” є послідовною і з самого початку переговорного процесу дотримується виключно однієї позиції – виконання програми чинного президента Віктора Ющенка. Існує проголошений курс президента – як у внутрішній, так і в зовнішній політиці", - підкреслив Безсмертний.

Лідер “Нашої України” закликав усіх “розрізняти підписані і оприлюднені документи з одного боку і кулуарні розмови та чутки з іншого”.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...