Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко підібрав собі донецького кадра

Середа, 13 вересня 2006, 19:32

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко сподівається на схвалення комітетом ВР кандидатури Ігоря Білозуба на посаду першого заступника міністра внутрішніх справ, начальника управління по боротьбі з оргзлочинністю.

Про це Луценко заявив на засіданні комітету ВР по боротьбі з оргзлочинністю і корупцією під час представлення кандидатури Білозуба, повідомляє Обком із посиланням на Українські новини.

Депутати висловили невдоволення тим, що міністр не дав їм досить часу на вивчення кандидатури Білозуба.

Реклама:

На питання членів комітету про причину відставки Білозуба після президентських виборів 2004 року, Білозуб заявив, що після президентських виборів змінилася вся влада в регіоні, і він хотів дати їй можливість формувати правоохоронні органи з "чистого листка".

"Дійти до ситуації, коли б нас звільнили, ми не хотіли", - сказав Білозуб.

Одним зі своїх успіхів він назвав затримку заступника міністра праці і соціальної політики під час одержання великого хабара.

ВІДЕО ДНЯ

Депутати нагадали Луценку, що зараз посаду начальника ДУБОЗ обіймає Сергій Корнич, у зв'язку з чим схвалення комітетом кандидатури Білозуба неможливе.

У відповідь міністр заявив, що має у своєму розпорядженні рапорт про відставку Корнича і готовий надати представлення про його відставку 14 вересня.

Комітет вирішив продовжити розгляд кандидатури Білозуба 15 вересня.

Раніше при начальнику облУВС Малишеві (пізніше начальник охорони Рината Ахметова, а нині депутат від Партії регіонів) Білозуб обіймав посаду начальника УБОЗ Донецької області і пішов у відставку після президентських виборів 2004 року.

Білозуб займався справою про вбивство президента футбольного клубу "Шахтар" Брагіна в результаті вибуху на стадіоні "Шахтар".

Як відомо, Білозуб подав у відставку з посади начальника УБОЗ у Донецькій області в березні минулого року.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування