Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До вечора БЮТ озвучить, як купували Мороза?

Четвер, 14 вересня 2006, 15:21

Депутат від фракції БЮТ Олег Ляшко пообіцяв до кінця дня четверга оприлюднити розшифровку телефонних розмов, що підтверджують підкуп СПУ Партією регіонів.

Таку заяву Ляшко зробив на засіданні парламентської тимчасової слідчої комісії з питань розслідування обвинувачень у підкупі депутатів.

Ляшко пообіцяв також, що днями, "післязавтра", проведе прес-конференцію, на якій оприлюднить аудіозаписи цих розмов.

За його словами, крім звернення в Генеральну прокуратуру (ГПУ) із проханням розслідувати інформацію про підкуп депутатів, він надав ще сім сторінок матеріалів з доказами.

У той же час, на засіданні комісії було відзначено: ГПУ повідомила, що жодних документів, крім звернення, Ляшко не надав.

Представник БЮТ пояснив це тим, що Генпрокуратура "не бажає розслідувати цю справу", оскільки генпрокурор (Олександр Медведько) "наближений до Партії регіонів".

Ляшко повідомив також, що не відмовляється від запрошення в ГПУ для надання пояснень. За його словами, він не з'явився в ГПУ раніше тільки тому, що на момент телефонного запрошення знаходився за кордоном.

Слідча комісія ухвалила рішення провести наступне засідання 20 вересня, і запросити на нього лідера БЮТ Юлію Тимошенко.

24 липня представник БЮТ Ляшко повідомив, що звернувся в ГПУ з проханням порушити кримінальну справу за фактом підкупу Мороза депутатами від Партії регіонів.

За його словами, він передав у ГПУ запис телефонної розмови представника Партії регіонів Клюєва зі співрозмовником у Москві, у якій йшла мова про те, що за розвал демократичної коаліції Мороз одержав $300 млн.

Уже наступного дня ВР створила тимчасову слідчу комісію з питань розслідування обвинувачень у підкупі народних депутатів.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...