РАДНИК ЯНУКОВИЧА СТВЕРДЖУЄ, ЩО ПРОДАВ НТН

Четвер, 14 вересня 2006, 17:37

Новообраний голова Держкомтелерадіо Едуард Прутнік стверджує, що продав свій пакет акцій каналу НТН, коли йшов у депутати.

"Коли я йшов у депутати, я чесно продав свій пакет акцій. До НТН я зараз не маю ніякого відношення", - сказав він в інтерв'ю виданню "Телекритика".

За словами Прутніка пакет акцій каналу він продав Інвестиційному фонду: "Тепер це їхнє життя".

На питання, чи має він зараз відношення до редакційної політики НТН, Прутнік відповів: "Ні. Звичайно, я не можу сказати, що я не спілкуюся з людьми, що причетні до каналу, але точно так само я спілкуюся і з десятками інших людей...".

"Повірте, я живу в нашій країні, я люблю нашу країну, у мене троє дітей, що живуть і будуть жити в нашій країні, і я хочу, щоб їм було не соромно за все те, що робив їх батько", - заявив голова Держкомтелерадіо. 

На питання про перші кроки на новій посаді, Прутнік сказав, що "однією з найважливіших задач галузі, по-моєму, зараз є створення системи якісної освіти фахівців".

"Думаю, що ми будемо виходити з пропозицією про створення Національної Академії телебачення і радіомовлення, в якої повинна бути потужна як технологічна, так і творча, освітня база, до якої несоромно буде запрошувати викладати фахівців з усього світу...", - додав він.

Також на думку Прутніка, "уже давно назріла необхідність у створенні Національного союзу працівників телебачення і радіомовлення – по типу Союзу кінематографістів або Союзу композиторів".

"Це необхідно для того, щоб галузь була не інструментом обслуговування чиїхось інтересів, а працювала на інформаційну самодостатність держави", - вважає голова Держкомтелерадіо.

Як відомо, у 2004 році Прутнік був радником Віктора Януковича.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News