НАТО вирішило не перейматися через Януковича

Четвер, 14 вересня 2006, 19:47

У НАТО не роблять трагедії з того факту, що Україна на даний час не зацікавлена в приєднанні до Плану дій щодо членства в альянсі.

Про це в четвер у Брюсселі заявив високопосадовець НАТО, коментуючи результати засідання комісії "Україна-НАТО" за участі прем'єр-міністра Віктора Януковича, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Що стосується приєднання України до Плану по членству, то це правда, що український прем'єр зазначив, що Київ на сьогодні не зацікавлений у цьому Плані", - сказав він.

"Але прем'єр також сказав, що Україна зацікавлена в інтенсифікації співробітництва", - додав представник НАТО.

За його словами, як головний аргумент голова українського уряду привів факт, що не викликає сумніву в штаб-квартирі НАТО, а саме низький рівень інформованості населення про цю організацію.

Крім того, Янукович зупинився на низці позитивних моментів співробітництва України з НАТО і дав високі оцінки, висловившись стосовно інтенсифікації співробітництва.

Голова українського уряду також висловив готовність підтримувати інформаційну політику, спрямовану на інформованість українського населення про Північноатлантичний альянс, додав чиновник НАТО.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування