Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нашій Україні" не сподобалося "обрізання" януковичів

П'ятниця, 15 вересня 2006, 10:31

У переговорах з "Нашою Україною" Партія регіонів вимагає урізати текст коаліційної угоди, що може привести до неврахування у ньому деяких пунктів Універсалу національної єдності.

Про це заявив член експертної групи, перший заступник голови виконкому "Нашої України" Ігор Жданов, повідомляє прес-служба партії.

"Ми зіткнулися в нашій роботі з вимогами Партії регіонів обрізати текст коаліційної угоди. Але з цим обрізанням в небуття можуть піти принципові позиції Універсалу національної єдності", - сказав він.

Жданов також зазначив, що переговорний процес затягується збоку представників Партії регіонів.

"Антикризовикам час надати конкретну відповідь щодо затягування переговорного процесу з їхнього боку", - сказав він.

"Досить в політичних документах обмежуватися розмитими деклараціями, а не конкретними зобов’язаннями. Народ стомився від політичної тяганини і вимагає конкретних дій. У першу чергу це стосується діяльності Уряду", - додав Жданов.

За його словами, "Наша Україна" "нічого нового не вигадує і в переговорному процесі зі створення Коаліції національної єдності дотримується письмових домовленостей, які закріплені в пункті 2 Меморандуму про наміри створити коаліцію".

Жданов наголосив, що жодної нової позиції не з’явилося в тексті угоди, що була погоджена між Партією регіонів і "Нашою Україною" ще під час консультацій у червні місяці.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування