Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко виконуватиме план по НАТО і каже, що Януковичу теж доведеться

П'ятниця, 15 вересня 2006, 12:22

Міністр оборони Анатолій Гриценко вважає помилковою заяву прем'єр-міністра Віктора Януковича щодо неготовності України до виконання Плану дій щодо здобуття членства в НАТО.

Про це він сказав у п'ятницю на прес-конференції.

Гриценко заявив, що "Міністерство оборони виконувало, виконує зараз і надалі буде виконувати План дій щодо набуття членства в альянсі, незалежно від того чи були зроблені ті чи інші заяви в ході того чи іншого візиту".

"Цього вимагає законодавча база, директиви й розпорядження президента, який, за Конституцією, здійснює керівництво цією сферою і ми далі будемо це робити", - пояснив Гриценко.

"Більше того, я хочу сказати, що План дій щодо набуття членства в НАТО буде виконувати уряд Януковича, всі міністри, всі віце-прем'єри і особисто прем'єр-міністр", - заявив міністр.

"Тому що виконання Плану - це підняття стандартів життя. І коли прем'єр-міністр, у Брюсселі, говорить, що будуть здійснюватися системні економічні реформи, буде вдосконалюватися судова система - це і є План здобуття членства і він буде здійснюватися невідкладно, інакше ми йдемо шляхом регресу", - додав Гриценко.

Він також повідомив, що ще не встиг обговорити ситуацію із президентом Віктором Ющенком.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування