Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" вже зібралася до Тимошенко

Субота, 16 вересня 2006, 11:14

Лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний не виключає можливості розпуску парламенту і переходу "Нашої України" в опозицію.

"Я не виключаю можливості розпуску парламенту, тому що нинішня динаміка процесу веде нас і в урядову, і в парламентську кризу. І куди ще ми зайдемо, якщо не зупиняти цей процес, дуже складно прогнозувати", - зазначив він в ефірі 5 каналу у п’ятницю ввечері.

"Мені здається, що лише президент може врятувати уряд і парламент від сповзання в чергову кризу", - вважає Безсмертний.

"Меморандум про створення Коаліції національної єдності – це погоджений між "Нашою Україною" і Партією регіонів документ. "Наша Україна" виконала всі домовленості. Якщо ж Партія регіонів зі свого боку не виконає ці домовленості, тоді ми вільні у своїх діях", - заявив Безсмертний.

"Якщо не будуть сформовані умови, прийнятні для всіх сторін, то "Наша Україна” опиниться в опозиції, тому що в опозицію не йдуть, в ній опиняються, - цитує його прес-служба партії.

"У такому випадку нам не оминути загострення і політичного, і суспільного, а це означає, що ми пройдемо і через урядову кризу, з виходом "нашоукраїнських" міністрів з уряду, і через парламентську кризу, тому що двісті на двісті в парламенті – це параліч. Саме тому всі ми приречені шукати домовленості", - зазначив лідер "Нашої України".

Він також висловив переконання, що посаду віце-спікера повинен посісти представник опозиції.

"Хто буде тією опозицією – побачимо, коли завершиться переговорний процес", - сказав він.

На думку Безсмертного, існує чимало державних посад, "які обов’язково мають посісти представники опозиції. Тому що "на те і щука, щоб карась не дрімав".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування