Луценко звинуватив Медведька в несерйозності

Субота, 16 вересня 2006, 12:24

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає корисними проведені в п'ятницю парламентські слухання щодо стану розслідування справи про вбивство Георгія Гонгадзе.

Про це він заявив під час мітингу-реквієму біля пам’ятного знаку загиблому журналісту.

"Парламентські слухання були дуже корисними з огляду на те, що всі державні мужі зрозуміли, що ця справа не має бути залишена на стадії виконавців", - сказав Луценко.

При цьому він констатував, що "в прокуратуру до цих пір не викликаний по-серйозному ні [Леонід] Кучма, ні [Володимир] Литвин, ні інші люди, голоси яких звучать на плівках, автентичність яких доведена вже неодноразово".

"До цих пір не зроблена очна ставка між Миколою Мельниченком і цими людьми, про яких всі все знають і здогадуються, але не хочуть зафіксувати юридично їхню відповідальність", - сказав міністр.

Також він висловив переконання, що суспільство не дасть владі "звести цю справу на манівці". "Вони змусять можновладців робити те, що від них хочуть люди", - зазначив Луценко.

"Саме для цього ми й збираємося тут – сказати слова пошани Георгію, який став тому іскрою в Таращанському лісі, яка розбудила українське суспільство", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News