Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога обіцяє наступати і "всмоктати" позитивні напрацювання Медведчука

Субота, 16 вересня 2006, 13:39

Новий глава секретаріату президента Віктор Балога заявляє, що запросить працювати на Банкову деяких міністрів з попереднього уряду Юрія Єханурова.

"Буде суттєве поповнення в секретаріаті. Я запрошу на роботу багатьох колег, з якими працював в уряді Єханурова", - сказав Балога на брифінгу в секретаріаті.

Стосовно того, чи будуть звільнені заступники глави секретаріату президента, Балога відповів: "У мене є заступники і я не збираюся робити зміни".

Балога також додав, що "секретаріат президента має діяти в наступальному ключі".

Балога сказав, що збирається провести ревізію людей, які перебувають у вертикалі президента.

"Для того, щоб повноваження президента здійснювалися у повному обсязі, ми маємо провести ревізію досвіду і менеджерських якостей у президентській вертикалі. Ми здатні забезпечити виконання програми президента, для цього у нас є все – повноваження і політична воля", - сказав Балога.

На питання, чи використає Балога напрацювання свого ворога Віктора Медведчука, який був главою адміністрації президента Кучми, новий глава секретаріату відповів:

"Всі керівники, які працювали з президентами в той чи інший період, які добре робили справу, якісно, які проявляли свої менеджерські властивості на високому рівні – я зобов’язаний все те всмоктати і використати у роботі глави секретаріату президента".

Балога також спростував, що буде створювати паралельний уряд на Банковій.

"Ми альтернативних паралельних сусідніх структур створювати не будемо. Секретаріат буде працювати так само прозоро, коли він працював під керівництвом Олега Рибачука", - сказав він.

Балога додав, що не буде починати реформування секретаріату. "Я прихильник того, щоб не було так, коли кожна команда, яка приходить на Банкову, починала реформи, бо багато зробив Олег Борисович (Рибачук)", - сказав Балога.

У свою чергу Рибачук повідомив, що "треба мати набагато мобільнішу структуру секретаріату, яка б швидше реагувала на події в країні".

Екс-глава також розповів, що Ющенко "провів співбесіди з цілим рядом людей" щодо їх призначення в секретаріат, але не назвав їх прізвищ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування