Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко знову пообіцяв довести справу Гонгадзе до кінця

Субота, 16 вересня 2006, 14:13

Президент Віктор Ющенко обіцяє зробити все від нього залежне, щоб справу про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе було остаточно розкрито.

Як повідомляє прес-служба президента, у суботу, у шості роковини загибелі Гонгадзе, Ющенко "разом з усіма рідними та близькими журналіста вшановує його пам'ять".

Ющенко та його родина в цей скорботний день згадують Георгія як щиру, молоду, талановиту людину. "Сьогодні ми згадуємо Георгія як журналіста, чиїми головними рисами були внутрішня свобода та небайдужість до долі України", - сказав президент.

Він висловив співчуття рідним загиблого журналіста. Нині, зазначив він, в Україні вже зроблені перші кроки для вшанування пам’яті Гонгадзе – його іменем, зокрема, названо одну з вулиць столиці.

Водночас, підкреслив президент, найголовнішим для рідних журналіста та суспільства залишається повне розкриття справи його вбивства, притягнення до відповідальності не тільки виконавців, але й замовників та організаторів злочину.

За його словами, влада та правоохоронні органи усвідомлюють свій обов’язок. Президент наголосив, що зробить все, від нього залежне, аби справу було остаточно розкрито.

Президент підкреслив, що для України ім’я Георгія Гонгадзе стало символом політичних змін та свободи слова.

Також у суботу від імені Ющенка до пам’ятного знака Георгія Гонгадзе у Таращі поклали квіти та запалили поминальну свічку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...