Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рибачук думає, що Янукович проковтнув язик

Субота, 16 вересня 2006, 14:25

Віктор Янукович не зацікавлений у виникненні в Україні кризи, вважає екс-глава секретаріату президента Олег Рибачук.

"Янукович менше за все хоче кризи, щоб потім були антикризові менеджери, в тому числі на Банковій", - сказав Рибачук під час прощальної прес-конференції в статусі глави секретаріату.

"Їм (уряду Януковича) потрібні досягнення, він (Янукович) іде в зиму, а дешевим газом і не пахне, і не буде. Проблем вистачає, уряд відповідає за це. Їм вигідно бути конструктивними", - додав Рибачук.

Однак, за словами Рибачука, і в команді Януковича "є табори війни, є популізм".

Він додав, що у п’ятницю під час розмови з президентом Янукович "почувався не дуже комфортно, тому що на багато питань йому не було чого відповісти".

"Всі чули реакцію президента (на останні кроки Януковича). Це правдива, але різка реакція", - сказав Рибачук і додав, що така ситуація є "свідченням демократії в Україні".

У свою чергу, за словами Рибачука, під час зустрічі з Ющенком "Янукович підтвердив, що уряд не збирається змінювати зовнішній курс України".

Рибачук також спрогнозував, що "дуже часто погляди президента і опозиції будуть збігатися". За його словами, Ющенко "був і залишається" прихильником помаранчевої коаліції.

Він повідомив про домовленість, що зустрічі президента з прем’єром і спікером будуть регулярними, раз на тиждень.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування