Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рибачук найближчим часом займеться поверненням боргів

Субота, 16 вересня 2006, 15:20

Колишній глава секретаріату президента Олег Рибачук не збирається продовжувати кар’єру за кордоном.

"Я був і буду тільки в Україні", - сказав Рибачук на прощальному брифінгу, додавши, що за кордоном він відпрацював сім років і більше такого він не хоче.

Як відомо, у суботу спікер парламенту Олександр Мороз спрогнозував, що Рибачук буде призначений послом за кордон.

"Стосовно продовження кар’єри – є декілька планів, але я не хочу зараз про це говорити", - сказав Рибачук, додавши, що не ухвалив остаточного рішення.

На питання, яку установу він хотів би очолити, Рибачук пожартував: "У мене є така риса, що я міг би все життя керувати всім".

"Я хотів би ліквідувати свою заборгованість перед сім'єю. Хочу провести з сім'єю декілька тижнів, це буде своєрідна відпустка", - повідомив Рибачук про свої найближчі плани.

Водночас він додав, що "період моєї відпустки не поширюється на Віктора Івановича (Балогу)". За словами Рибачука, він готовий допомогти новому главі секретаріату президента у будь-яких питаннях.

У свою чергу Балога підтвердив, що Рибачук допомагатиме йому в роботі. "Все, що зробив Олег Борисович (Рибачук), є корисним", - сказав він.

Фото Анатолія Медзика

"Оскільки ми члени однієї команди – команди президента – ми і далі будемо працювати. Ми разом з Олегом Борисовичем проводили вибори 2002, 2004 року, ми давно знайомі, і між нами давно було тільки порозуміння", - сказав Балога.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування