Мороз розкрив таємний план Тимошенко

Неділя, 17 вересня 2006, 19:47

Голова Верховної Ради Олександр Мороз заявляє про наявність у лідера БЮТ Юлії Тимошенко таємного плану зміни влади.

Про це він заявив у неділю в ході робочої поїздки у Вінницю, під час зустрічі з господарським активом області.

"У неї [Тимошенко] план є таємний: через 7 місяців владу змінити. Цей план дуже простий - треба відбити політичну реформу назад через Конституційний суд, потім відставка, або переконати Віктора Андрійовича [Ющенка], щоб він ішов на іншу роботу, а вона тим часом буде балотуватися [у президенти]", - сказав Мороз.

За словами Мороза, схема настільки проста, наскільки й таємна. Він відзначив, що лідер БЮТ у різний час виступала як проти проведення політичної реформи в Україні, так і за її проведення.

Крім того, Мороз висловився за необхідність створення збалансованої системи влади в Україні, яка може бути можлива в результаті проведення політреформи.

"Треба не допустити, щоб диктатура, або авторитаризм і з боку виконавчої влади, і з боку президента перейшла в Кабінет міністрів. У зв'язку з цим треба, щоб у коаліції парламентської були присутні і "нашоукраїнці", які можуть бути стримуючим фактором разом з нами [фракція СПУ] проти намірів таких, які мала б, наприклад, Партія регіонів", - сказав Мороз.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...