Довгий вчить журналістів, що з чим не плутати

Понеділок, 18 вересня 2006, 11:31

Секретар Київради Олесь Довгий заявляє, що ні мер Леонід Черновецький, ні його заступники не перешкоджають діяльності журналістів та не посягають на їхнє законне право отримувати інформацію.

"Представникам деяких українських масс-медіа пора припинити плутати свободу слова з політичним замовленням", - цитує слова Довгого прес-служба Київради.

"Я вкотре повторюю: співпраця журналістів та влади – це крок назустріч з обох сторін. Влада зі свого боку не має морального права використовувати незалежні ЗМІ як рупор своєї пропаганди, а ЗМІ, в свою чергу, не повинні продовжувати практику плутання свободи слова з політичним замовленням", - сказав він.

Разом з тим, підкреслив Довгий, представники деяких ЗМІ, "які належать політично заангажованим олігархам, під виглядом "незалежної” критики дій столичної влади, свідомо намагаються відшукати в діях нової столичної владної команди лише негатив".

"Ми, врешті-решт, повинні навчитися цивілізованим нормам, за якими кожен, хто причетний до формування громадської думки, має зрозуміти свою відповідальність за сказане, написане і зроблене”, - додав Довгий.

Як відомо, раніше представники різних ЗМІ, а також ініціатори громадянської кампанії "Руки геть від свободи слова!” заявляли про існування цензури у стінах Київміськадміністрації.

***

Він також заявив, що за період керівництва Києвом Черновецьким і його командою "жоден тариф, що залежить від Київради і КДМА, ні на копійку не був підвищений".

Так він прокоментував підвищення житлово-комунальних тарифів у Києві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування