ЯНУКОВИЧ ЗНОВУ ЇДЕ ДО "ПІСАЮЧОГО ХЛОПЧИКА". ДЛЯ НАТО НОВИН НЕ БУДЕ

Понеділок, 18 вересня 2006, 11:51

Прем'єр Віктор Янукович у четвер має намір відвідати Брюссель, де зустрінеться з президентом Єврокомісії Жозе Баррозу і керівництвом Європарламенту.

Про це Янукович повідомив в інтерв'ю журналістам у понеділок в Луганську, передає "Інтерфакс-Україна".

Він зазначив, що в ході свого попереднього візиту в Брюссель наприкінці минулого тижня, Баррозу був у Лісабоні і не зміг з ним зустрітися, однак запропонував провести зустріч пізніше.

Як відомо, під час візиту в Брюссель минулого тижня, Янукович зробив низку резонансних заяв, зокрема, про те, що Україна не готова приєднатися до Плану дій для здобуття членства в НАТО.

У понеділок Янукович вкотре заявив, що питання приєднання України до Плану дій для здобуття членства в НАТО є несвоєчасним.

В інтерв'ю журналістам у Луганську він знову відзначив низький рівень підтримки ідеї вступу України в НАТО серед населення країни.

"Я не можу проводити державну політику, відірвану від українського народу. Тому я сказав – це несвоєчасно (приєднання України до Плану дій для здобуття членства в НАТО) і це збігається з настроями в суспільстві", - сказав Янукович.

Він відзначив, що в Брюсселі "жодних сенсацій не було".

"Спочатку це була не тільки моя позиція, це була позиція коаліції, позиція партії. Тому в  Універсалі ми записали, що вступ до НАТО буде здійснюватися за результатами референдуму", - сказав прем'єр.


 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування