Януковичі та "нашоукраїнці" продовжать переговори після того, як пообідають?

Понеділок, 18 вересня 2006, 13:55

Голова Верховної Ради Олександр Мороз прогнозує, що коаліційні переговори, ймовірно, відновляться у понеділок після обіду.

Про це він сказав у понеділок на прес-конференції.

"Сьогодні, наскільки мені відомо, після обіду будуть продовжені консультації з цього приводу. Можливо, будуть знайдені варіанти, які знімуть проблему саму по собі", - сказав Мороз.

За словами спікера, постійно працює робоча група щодо створення коаліції, і "наші учасники відстоюють ту позицію, яка неодноразово висловлювалася: коаліція повинна бути розширена, це вигідно Україні, це вигідно суспільству і політичним партіям".

Мороз також зазначив, що процедура потребує лише юридичної формалізації, адже де-факто коаліція вже існує, оскільки "Наша Україна" вже практично увійшла в коаліцію, дуже потужно, зокрема, у склад Кабінету міністрів".

Спікер також висловив думку, що показником присутності "Нашої України" в коаліції є те, що міністр юстиції Роман Зварич таки написав заяву про складення депутатських повноважень, адже "його права там особливі, він візує практично всі документи Кабінету міністрів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування