Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" звинуватила Януковича у злочині

Вівторок, 19 вересня 2006, 10:22

Фракція "Нашої України" вимагає від уряду Януковича відмовитись від рішення переглянути програму, згідно з якою при народженні дитини матір отримувала 8 500 гривень.

Із відповідною заявою фракції виступив з трибуни парламенту представник Нашої України В’ячеслав Кириленко.

"Наша Україна" заявляє, що не допустить прийняття бюджету в разі спроб ревізувати програму допомоги при народженні дитини та скорочення інших програм соціальної допомоги", - наголосив Кириленко.

Він нагадав, що програма допомоги була одним із ключових положень передвиборчої програми президента Віктора Ющенка. Він нагадав, що станом на початок 2006 року народжуваність зросла на 7%.

"Проект бюджету 2007 року сповнений новацій, які свідчать про зневажливе ставлення до потреб громадян і прагнення Януковича повернутися до антинародної політики Кучмівської епохи", - сказав він

"Ця ініціатива уряду є справжнім злочином проти майбутнього", - наголосив Кириленко.

Він також зазначив, що такий крок штовхає людей на приховування своїх доходів, а тим самим веде до відновлення тінізації економіки.

Кириленко також наголосив, що Наша Україна намагатиметься відстоювати інші соціальні програми, зокрема, не допустить обмеження пенсій.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування