Янукович обіцяв "покращення життя" лише Донецьку?

Вівторок, 19 вересня 2006, 11:28

Фракція "Наша Україна" незадоволена проектом Держбюджету на 2007 рік, підготовленим урядом.

"Ми критикуємо уряд цілком справедливо, тому що ми побачили, що бюджет – це не бюджет України, а бюджет Партії регіонів", - сказав журналістам у вівторок член "Нашої України" Микола Катеринчук.

За його словами, "Наша Україна" висловлює стурбованість з того приводу, що цільове використання коштів бюджету передбачене лише для Донецької області.

"У Донецьку будуть будуватися аеропорти по 170 мільйонів, у Донецьку буде спеціальна субсидія на створення робочих місць – 100 мільйонів, у Донецьку будуть вільні економічні зони. Практично про інші області не йдеться в бюджеті", - сказав Катеринчук.

"Мене дивує, чому таке ставлення до того ж Луганська, Харкова або Криму, адже вони теж підтримали Партію регіонів?", - додав він.

Причиною такого ставлення до інших регіонів Катеринчук назвав "домінування донецького бізнесу" над іншими.

При цьому він відмовився коментувати переговорний процес між Партією регіонів і "Нашою Україною" про створення коаліції, оскільки він не є членом робочої групи, зазначивши лише, що його особиста роль полягає в намаганні переконати своїх однопартійців у недоцільності створення такої коаліції.

"Я намагаюся активізувати позицію однопартійців і виборців, які голосували за нас для того, щоб вони сказали політикам, де їхнє місце. Я переконаний, що це місце має бути в опозиції", - сказав Катеринчук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News