Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Донецьку стріляли в "майже олігарха"

Вівторок, 19 вересня 2006, 11:34

Донецький міський голова Олександр Лук'янченко підтверджує, що в перестрілці 18 вересня поранений Самвел Адамян.

Про це Лук'янченко повідомив у вівторок на прес-конференції.

За словами мера, вогонь в Адамяна був відкритий у той момент, коли той вийшов з автомобіля за адресою б. Шевченка, 29 у Калінінському районі міста.

"У районі бульвару Шевченка, 29, вчинено напад на громадянина Адамяна. При виході з автомобіля до нього наблизився невідомий, почав стріляти. Потім приспіли охоронці з "Донбаснафтопродукт"", - розповів Лук'янченко.

Мер уточнив, що злочинця затримав пересувний механізований міліцейський патруль, який прибув на місце події.

Лук'янченко особливо підкреслив, що злочинець, який стріляв в Адамяна, є приїжджим, громадянином Росії. Він затриманий і поміщений в ізолятор.

Лук'янченко не уточнив, ким є громадянин Адамян, сказавши, що поки не має такої інформації.

У той же час, як пише газета "Сегодня", Адамяну 50 років. Він бізнесмен, якого в Донецьку називають "майже олігархом", і член вірменської громади міста.

За даними газети, нападник чекав Адамяна біля офісу і вистрілив, коли бізнесмен на своєму сріблястому "Мерседесі" представницького класу під'їхав до будинку.

Кілер поранив бізнесмена та його охоронця. Вірмен одержав серйозні поранення, але лікарі кажуть, що він буде жити. Охоронець одержав дотичні поранення.

Затриманий уже дав перші свідчення. Зокрема, як повідомив прокурор області Олексій Баганець, затриманий стверджує, що приїхав з Казахстану й одержав замовлення на Адамяна. Замовник замаху поки невідомий.

Остров

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування