Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний змусив Тимошенко чекати

Вівторок, 19 вересня 2006, 12:10

Блок Юлії Тимошенко відклав оголошення створення міжфракційної парламентської опозиції на прохання лідера фракції "Наша Україна" Романа Безсмертного.

Про це у парламенті у вівторок повідомив один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов.

"На прохання Романа Петровича Безсмертного, у нього відбулася розмова з Юлією Тимошенко і вони попросили час до четверга, щоби визначитися, куди вони підуть – в опозицію чи у владу. Ми пішли їм назустріч і вважаємо, що три дні тут нічого не вирішать", - сказав він.

Турчинов ще раз закликав "Нашу Україну" приєднатися до опозиції, зазначивши, що "не треба затягувати питання".

Також він сказав, що в будь-якому разі, незалежно від того, чи піде "Наша Україна" в опозицію чи ні, БЮТ у п’ятницю оголосить про створення опозиційного міжфракційного об’єднання.

"Але ми сподіваємось, що в "Нашої України" вистачить принциповості і сміливості, щоб приєднатися до опозиції. "Невизначеність "Нашої України" – чи в коаліції вони, чи в опозиції – працює проти самої "Нашої України", - сказав він.

Турчинов також спростував заяву Олександра Мороза, зроблену напередодні, про те, що у Тимошенко є план через 7 місяців скасувати політичну реформу назад через Конституційний Суд.

"Юлія Тимошенко – це страшний сон Януковича і Мороза, але цей сон скоро стане реальністю, і ця коаліція розпадеться", - запевнив бютівець.

На питання, коли цього слід чекати Турчинов відповів: "Нехай зиму перезимують".


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування