Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко хоче Тимошенко в свої наступниці

Вівторок, 19 вересня 2006, 19:54

Екс-мер Києва Олександр Омельченко вважає лідера БЮТ Юлію Тимошенко найкращою кандидатурою для керівництва столицею.

Про це він заявив у вівторок на прес-конференції.

"Треба, щоб ми з вами були об’єктивні... Треба, щоб політологи, журналісти зробили реальне опитування в Києві. Найбільшим авторитетом в Києві з видних людей сьогодні є Юлія Тимошенко. Це моя думка. І не тільки моя", - сказав екс-мер.

Омельченко повідомив, що півтора року тому мав розмову з Тимошенко і пропонував їй балотуватися на посаду Київського міського голови.

"Яка думка її сьогодні, я не знаю. Одні говорять, що думає. Тимошенко заявляє пресі, що ніколи про це не думала і думати не збирається", - сказав Омельченко.

"Виборці вирішать", - зазначив колишній міський голова.

За його словами, він нікому особисто не збирається радити брати участь у перевиборах. А до цього Омельченко додав: "Тому що й сам не збираюся брати участь ніколи більше в подібній ситуації, яка у Києві. Думаю, що кияни без порад обійдуться".

На прохання журналістів назвати помилки нинішнього столичного голови Леоніда Черновецького, які, на думку Омельченка як мера з десятирічним стажем, уже не можна виправити, екс-мер сказав: "Я думаю, що помилка одна. Що він випадково став Київським міським головою. Помилка і для нього, і для киян. А все інше - то другий інтеграл".

7 вересня член фракції БЮТ Андрій Шевченко зазначив, що варіант участі Тимошенко у можливих дострокових виборах Київського міського голови розглядається.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування