Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко з Путіним зустрінуться через півтора місяці

Вівторок, 19 вересня 2006, 21:41

Міністри закордонних справ Росії і України Сергій Лавров і Борис Тарасюк домовилися, що засідання підкомітету з міжнародних справ комісії Путін-Ющенко відбудеться в Києві на початку листопаду.

Про це повідомив журналістам у вівторок у Нью-Йорку глава МЗС РФ Сергій Лавров.

"Ми обговорили майбутній графік контактів між Росією й Україною в контексті реалізації роботи міждержавної комісії, що очолюється Володимиром Путіним і Віктором Ющенком", - розповів Лавров.

"Домовилися, що проведемо засідання підкомітету з міжнародних справ у Києві на початку листопаду, де обговоримо весь комплекс питань, що стоять у нашому порядку денному", - сказав він за підсумками переговорів з Тарасюком.

"Подивимося, як йдуть справи по співробітництву у врегулюванні різних конфліктів на просторі СНД, зокрема придністровського конфлікту", - відзначив він.

"Розглянемо нашу взаємодію за рішенням питань функціонування Чорноморського флоту, врегулюванню статусу Азово- Керченської акваторії на основі наявних угод, зокрема угоди 2003 року, що визначила її як спільні історичні води Росії й України", - повідомив глава МЗС Росії.

"Розраховуємо, що паралельно з підкомітетом з міжнародних справ буде проводитися і підготовка до роботи економічних, гуманітарного підкомітетів, підкомісії з Чорноморського флоту", - відзначив Лавров.

"Усе це разом дозволить створити гарну основу для проведення засідання Міждержавної комісії, до термінів якої ми повернемося пізніше", - підкреслив російський міністр.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування