Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Київстара відібрали паритетність

Середа, 20 вересня 2006, 09:01

Апеляційний суд Харківської області скасував рішення Московського райсуду Харкова, згідно з яким акціонери ЗАТ "Київстар GSM" (Київ) повинні мати в раді директорів однакову кількість голосів.

Таке рішення суд прийняв у вівторок за підсумками розгляду апеляційної скарги норвезької Telenor - мажоритарного акціонера "Київстару", повідомили в Telenor.

Компанія "Сторм", що володіє 43,5% акцій "Київстару", прагне встановити рівні права для акціонерів у раді директорів і компанії, незалежно від розміру частки, що їм належить.

Райсуд Харкова 3 листопада 2005 року виніс рішення за заявою представника "Сторма" Павла Кулікова про однакову кількість голосів акціонерів у раді, визнавши ряд положень статуту "Київстару" нелегітимним.

Конфлікт між Telenor і "Альфа-груп" пов'язаний з виходом на український ринок російського стільникового оператора ВАТ "Вимпелком" (акціонерами є також "Альфа-груп" - 32,9% і Telenor - 26,6%) - зокрема, з угодою по придбанню "Вимпелкомом" оператора ЗАТ "Українські радіосистеми".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування