Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович натякнув Тарасюку і Гриценку прикрити роти

Середа, 20 вересня 2006, 10:45

Прем'єр-міністр Віктор Янукович закликає міністрів не виносити на публіку суперечливі запитання, які можуть виникати у роботі уряду.

Про це він заявив у середу, відкриваючи засідання Кабінету міністрів, повідомляє УНІАН.

"Я просив би не політизувати ті питання, які виникають у роботі уряду… Не виносити наші робочі питання, які виникають, на політичну трибуну", - сказав прем'єр.

Зокрема, Янукович попросив, щоби більше не виникало таких "суперечливостей", які виникли після його поїздки до Брюсселю.

У зв'язку з цим прем'єр нагадав міністрам, що всі вони є членами уряду, який був затверджений широкою коаліцією парламентських фракцій, а відтак цей уряд і кожен міністр мають виконувати рішення коаліції "з урахуванням звичайно позиції президента".

Янукович звернувся до міністрів оборони та закордонних справ Анатолія Гриценка і Бориса Тарасюка з проханням бути "більш коректними" і перед будь-якими виступами на публіці узгоджувати свою позицію з іншими членами уряду та прем'єром.

Як відомо, 14 вересня в Брюсселі Янукович заявив про неготовність України до виконання Плану дій щодо здобуття членства в НАТО.

При цьому Гриценко заявив, що вважає необґрунтованою, нелоґічною і помилковою заяву прем'єра, а Тарасюк зазначив, що зовнішньополітичний курс України залишається незмінним, і розцінив висловлювання Януковича як заяву лідера Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...